Naše lyofilizované maliny mají ještě intenzivnější sladkokyselou chuť než čerstvé maliny, a to díky tomu, že neobsahují téměř žádnou vodu. Při sušení mrazem se vypařila. Ale žádné obavy, vše ostatní zůstalo. Lyofilizované maliny nepřišly téměř o žádné vitamíny, minerály, úžasnou vůni ani rudou barvu. Naopak získaly senzační křupavost a trvanlivost. Ve spíži vydrží dlouho, jestli jim tedy zvládnete odolávat. Raději vezměte rovnou dvě balení, ať se u vás doma ohřejí alespoň pár dnů. Lyofilizované... Celý popis
Koupit za 179 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Naše lyofilizované maliny mají ještě intenzivnější sladkokyselou chuť než čerstvé maliny, a to díky tomu, že neobsahují téměř žádnou vodu. Při sušení mrazem se vypařila. Ale žádné obavy, vše ostatní zůstalo. Lyofilizované maliny nepřišly téměř o žádné vitamíny, minerály, úžasnou vůni ani rudou barvu. Naopak získaly senzační křupavost a trvanlivost. Ve spíži vydrží dlouho, jestli jim tedy zvládnete odolávat. Raději vezměte rovnou dvě balení, ať se u vás doma ohřejí alespoň pár dnů.
Lyofilizované maliny jsou velmi křehké, a proto jsme si na výběru dodavatele dali extra záležet. Můžete se spolehnout na to, že v každém sáčku najdete celé velké maliny s minimem úlomků.
Jak si vychutnat lyofilizované maliny?
Celé lyofilizované maliny mlsejte samotné – přihoďte je do kabelky do práce, dětem na svačinu do školy nebo na výlet. Přidejte je do jogurtu, cereálií, ozdobte jimi zmrzlinu a všechny dezerty, kde běžně používáte čerstvé maliny. Když lyofilizovanou malinu vložíte do vody, natáhne vlhkost a bude téměř jako čerstvá.
Náš tip
Váháte, jaké mrazem sušené ovoce vyzkoušet jako první? S lyofilizovanou malinou nešlápnete vedle. Spolu s jahodou patří k nejoblíbenějším plodům ze světa lyofilizovaného ovoce.
Lyofilizované maliny jsou plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené maliny si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Maliny obsahují hodně vitamínu C, ve 100 g čerstvých plodů se ukrývá přibližně třetina doporučené denní dávky.
- Řadí se k druhům ovoce, které mají relativně málo cukru. Obsahují spoustu vlákniny a žádný škrob.
- Maliny vynikají v obsahu antioxidantů.
- Obsahují také některé minerály, zejména mangan, draslík, vápník, hořčík a železo.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit celé lyofilizované maliny na Lyofio.cz
- 100 % ovoce, bez éček a přidaného cukru
- celé sušené plody s minimem úlomků
- úžasně křupavá textura
- znovuuzavíratelný obal
Země původu: EU
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g
Vlhkost
≤5 %
Tuky (%)
0,9
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%)
0
Protein (%)
6,9
Vláknina (%)
43
Sacharidy (%)
88,3
-> z toho cukry (%)
29
Energie
389,2 kcal / 1630 kJ
Lyofilizované maliny jsou velmi křehké, a proto jsme si na výběru dodavatele dali extra záležet. Můžete se spolehnout na to, že v každém sáčku najdete celé velké maliny s minimem úlomků.
Jak si vychutnat lyofilizované maliny?
Celé lyofilizované maliny mlsejte samotné – přihoďte je do kabelky do práce, dětem na svačinu do školy nebo na výlet. Přidejte je do jogurtu, cereálií, ozdobte jimi zmrzlinu a všechny dezerty, kde běžně používáte čerstvé maliny. Když lyofilizovanou malinu vložíte do vody, natáhne vlhkost a bude téměř jako čerstvá.
Náš tip
Váháte, jaké mrazem sušené ovoce vyzkoušet jako první? S lyofilizovanou malinou nešlápnete vedle. Spolu s jahodou patří k nejoblíbenějším plodům ze světa lyofilizovaného ovoce.
Lyofilizované maliny jsou plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené maliny si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Maliny obsahují hodně vitamínu C, ve 100 g čerstvých plodů se ukrývá přibližně třetina doporučené denní dávky.
- Řadí se k druhům ovoce, které mají relativně málo cukru. Obsahují spoustu vlákniny a žádný škrob.
- Maliny vynikají v obsahu antioxidantů.
- Obsahují také některé minerály, zejména mangan, draslík, vápník, hořčík a železo.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit celé lyofilizované maliny na Lyofio.cz
- 100 % ovoce, bez éček a přidaného cukru
- celé sušené plody s minimem úlomků
- úžasně křupavá textura
- znovuuzavíratelný obal
Země původu: EU
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g
Vlhkost
≤5 %
Tuky (%)
0,9
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%)
0
Protein (%)
6,9
Vláknina (%)
43
Sacharidy (%)
88,3
-> z toho cukry (%)
29
Energie
389,2 kcal / 1630 kJ
Parametry
Výrobce | Lyofio |
Hmotnost | 100 g |
Lyofilizované | ano |
Forma | celé |