Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Je bezvýrazné chuti a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Nicméně, jarní závitky můžeme také upéct, jako zdravou alternativu oproti fritování a smažení. Rýžový papír je skvělou volbou pro všechny, kteří jsou alergičtí nebo prostě nechtějí zahrnout lepek ve své stravě. Papír je vyroben z rýžové mouky a vody. Má... Celý popis
Koupit za 65 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Ricefield Cu Chi Rýžový papír 300g
Doprava:
49 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Ricefield Cu Chi Rýžový papír, 300 g
Doprava:
79 Kč
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Ricefield Rýžový papír 300g
Doprava:
69 Kč
Skladem
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Rýžový papír 300g, Ricefield
Doprava:
69 Kč
Skladem
61 Kč
Koupit za 61 Kč
Ricefield rýžový papír 22cm 300g
Doprava:
85 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Je bezvýrazné chuti a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Nicméně, jarní závitky můžeme také upéct, jako zdravou alternativu oproti fritování a smažení. Rýžový papír je skvělou volbou pro všechny, kteří jsou alergičtí nebo prostě nechtějí zahrnout lepek ve své stravě. Papír je vyroben z rýžové mouky a vody. Má pevnou strukturu a proto s ním budou snadno pracovat i kuchaři začátečníci. Před samotnou přípravou pokrmů je třeba papír namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby došlo k jeho změkčení. V opačném případě může prasknout nebo se zlomit. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň. Ta může být masová, zeleninová nebo kombinovaná. Záleží, jaký pokrm chcete vytvořit. Po srolování závitek umístěte na suchou utěrku, která absorbuje část přebytečné vody. Následně můžete závitky potřít např. olivovým olejem, umístit na plech a ve středně předehřáté troubě upéct do zlatova. Délka pečení závisí na náplni závitků, ale obvykle trvá cca 20 až 25 minut. Po polévce pho jsou jarní závitky v rýžovém papíru asi nejznámější vietnamský pokrm a to především díky vynikající chuti, jejich přitažlivé barvě a svěžesti. Vyzkoušejte je i Vy!
Složení : rýžová mouka, jedlá sůl, pitná voda
Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota (kj/kcal)
Tuky (g)
Z toho kyseliny (g)
Sacharidy (g)
Z toho cukry (g)
Vláknina (g)
Bílkoviny (g)
Sůl (g) 1427/336 0,5 0,1 82 1,5 0,6 2,2
- Alergeny : neuvádí se
- Země původu: Vietnam
Skladujte a uchovávejte v suchu.
Návod k použití: před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.
Složení : rýžová mouka, jedlá sůl, pitná voda
Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota (kj/kcal)
Tuky (g)
Z toho kyseliny (g)
Sacharidy (g)
Z toho cukry (g)
Vláknina (g)
Bílkoviny (g)
Sůl (g) 1427/336 0,5 0,1 82 1,5 0,6 2,2
- Alergeny : neuvádí se
- Země původu: Vietnam
Skladujte a uchovávejte v suchu.
Návod k použití: před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.
Parametry
Výrobce | Ricefield |
Bio | ne |