Sada damaškových nožů Rosewood 3 ks Šefkuchařský nůž 8" je jeden z nejzákladnějších nástrojů v kuchyni. Můžete ho použít k mnoha různým účelům. Ideální použití je na krájení masa. Díky ostré, dlouhé čepeli snadno proniká nejen do masa. Santoku damaškový nůž 7" Santoku je víceúčelový japonský nůž, doslova znamená „nůž tří ctností“ Jeho celé jméno je Santoku Bocho. Santoku poskytuje lineárnější ostří a má omezený "houpací" zdvih (ve srovnání s německým/západním kuchařským nožem). Santoku lze... Celý popis
Koupit za 2 990 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Sada damaškových nožů Rosewood 3 ks
Šefkuchařský nůž 8"
je jeden z nejzákladnějších nástrojů v kuchyni. Můžete ho použít k mnoha různým účelům. Ideální použití je na krájení masa. Díky ostré, dlouhé čepeli snadno proniká nejen do masa.
Santoku damaškový nůž 7"
Santoku je víceúčelový japonský nůž, doslova znamená „nůž tří ctností“ Jeho celé jméno je Santoku Bocho. Santoku poskytuje lineárnější ostří a má omezený "houpací" zdvih (ve srovnání s německým/západním kuchařským nožem). Santoku lze použít houpavým pohybem.Těžiště santoku je výrazně posunuto dopředu, takže je mnohem snazší s ním pracovat, ale vyžaduje použití speciálních technik. Santoku není vhodný na porcování potravin, zato však poskytuje neuvěřitelné možnosti při krájení a dodává absolutní kontrolu nad tímto procesem.
Petty damaškový nůž 6"
Mály víceúčelový nůž je jeden z nejobecnějších a nejpoužívanějších nožů v kuchyni. Má menší čepel než šéfkuchařský nůž, ale stále je velmi užitečný v kuchyni. Je důležité si uvědomit, že každý nůž má své vlastní specifické použití a je důležité používat ho správně.
Palisandr
Stejně jako dub je palisandr cenově výhodný materiál na střenky nože. Odstín se liší od zlatohnědé po tmavě červenou, takže po vyleštění vypadá velice luxusně. Palisandr je velice odolný a díky tomu je vhodný pro nejnáročnější použití. Mnoho nožířů dává přednost indickému palisandru kvůli jeho bohatému zbarvení a odolnosti.
ČEPEL
10Cr15CoMov má průměrnou tvrdost 59 až 62 HRc. Od kuchyňského nože vyrobeného z 10Cr15CoMoV můžete očekávat vynikající vlastnosti. Očekávat něco jiného by nebylo dobré, protože 10Cr15CoMoV je jako ekvivalent VG-10 za mnohem dostupnější cenu. Nože z oceli 10Cr15CoMoV budou efektivně řezat po dlouhou dobu. Ostření nožů z 10CR15CoMoV je třeba cca dvakrát ročně, záleží ale na četnosti použití. Nožová ocel 10Cr15CoMoV neuvěřitelně dobře odolává korozi. Jeho schopnost odrazit rezivění je jedním z hlavních důvodů jeho popularity. Tato ocel má ve svém složení více než dostatek chromu, aby byla klasifikována jako nerezová ocel. Nerezaví ani neoxiduje, jak by potenciálně mohla uhlíková ocel. Má také dostatek manganu ke snížení jeho křehkosti. Po temperování se ocel 10Cr15CoMoV stává houževnatější. Temperování je proces tepelného zpracování, který zmírňuje vnitřní pnutí a minimalizuje nadměrnou křehkost. Je dostatečně tvrdý a stejně odolný vůči nárazům. Všechny čepele jsou ručně broušeny.
Dárkové balení
Každý nůž je v samostatném dárkovém balení.
Jak se starat o naše nože
- Nikdy nůž nedávejte do myčky!!!
- Nesekejte tvrdé předměty (kosti, zmrzlé potraviny atd.)
- Pozor před nárazy (napři.: pád na dlažbu).
- Není vhodný na otevíraní konzerv, piva a jiného páčení.
Šefkuchařský nůž 8"
je jeden z nejzákladnějších nástrojů v kuchyni. Můžete ho použít k mnoha různým účelům. Ideální použití je na krájení masa. Díky ostré, dlouhé čepeli snadno proniká nejen do masa.
Santoku damaškový nůž 7"
Santoku je víceúčelový japonský nůž, doslova znamená „nůž tří ctností“ Jeho celé jméno je Santoku Bocho. Santoku poskytuje lineárnější ostří a má omezený "houpací" zdvih (ve srovnání s německým/západním kuchařským nožem). Santoku lze použít houpavým pohybem.Těžiště santoku je výrazně posunuto dopředu, takže je mnohem snazší s ním pracovat, ale vyžaduje použití speciálních technik. Santoku není vhodný na porcování potravin, zato však poskytuje neuvěřitelné možnosti při krájení a dodává absolutní kontrolu nad tímto procesem.
Petty damaškový nůž 6"
Mály víceúčelový nůž je jeden z nejobecnějších a nejpoužívanějších nožů v kuchyni. Má menší čepel než šéfkuchařský nůž, ale stále je velmi užitečný v kuchyni. Je důležité si uvědomit, že každý nůž má své vlastní specifické použití a je důležité používat ho správně.
Palisandr
Stejně jako dub je palisandr cenově výhodný materiál na střenky nože. Odstín se liší od zlatohnědé po tmavě červenou, takže po vyleštění vypadá velice luxusně. Palisandr je velice odolný a díky tomu je vhodný pro nejnáročnější použití. Mnoho nožířů dává přednost indickému palisandru kvůli jeho bohatému zbarvení a odolnosti.
ČEPEL
10Cr15CoMov má průměrnou tvrdost 59 až 62 HRc. Od kuchyňského nože vyrobeného z 10Cr15CoMoV můžete očekávat vynikající vlastnosti. Očekávat něco jiného by nebylo dobré, protože 10Cr15CoMoV je jako ekvivalent VG-10 za mnohem dostupnější cenu. Nože z oceli 10Cr15CoMoV budou efektivně řezat po dlouhou dobu. Ostření nožů z 10CR15CoMoV je třeba cca dvakrát ročně, záleží ale na četnosti použití. Nožová ocel 10Cr15CoMoV neuvěřitelně dobře odolává korozi. Jeho schopnost odrazit rezivění je jedním z hlavních důvodů jeho popularity. Tato ocel má ve svém složení více než dostatek chromu, aby byla klasifikována jako nerezová ocel. Nerezaví ani neoxiduje, jak by potenciálně mohla uhlíková ocel. Má také dostatek manganu ke snížení jeho křehkosti. Po temperování se ocel 10Cr15CoMoV stává houževnatější. Temperování je proces tepelného zpracování, který zmírňuje vnitřní pnutí a minimalizuje nadměrnou křehkost. Je dostatečně tvrdý a stejně odolný vůči nárazům. Všechny čepele jsou ručně broušeny.
Dárkové balení
Každý nůž je v samostatném dárkovém balení.
Jak se starat o naše nože
- Nikdy nůž nedávejte do myčky!!!
- Nesekejte tvrdé předměty (kosti, zmrzlé potraviny atd.)
- Pozor před nárazy (napři.: pád na dlažbu).
- Není vhodný na otevíraní konzerv, piva a jiného páčení.
Parametry
Výrobce | The Knife Brothers |