Karina Malina 0,5 kg

0 %
(0 hodnocení)

Karina malina - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí malin KARINA - Malina - 500gKARINA Malina se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá... Celý popis

Koupit za 129 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Karina malina - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí malin

KARINA - Malina - 500gKARINA Malina se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

Složení: cukr, glukóza, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, sušená syrovátka, modifikovaný  bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina E330, zahušťovadlo E401, aroma, emulgátor E472a, barvivo E120

 Alergeny:  sušené mléko, sušená syrovátka, 

Použití: Karina Malina 500g + voda 250g

Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.

Hmotnost: 500g

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Ireks Enzyma