Karina malina - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí malin KARINA - Malina - 500gKARINA Malina se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
KARINA - Malina - 500g
Doprava:
59 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Popis
Karina malina - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí malin
KARINA - Malina - 500gKARINA Malina se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: cukr, glukóza, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina E330, zahušťovadlo E401, aroma, emulgátor E472a, barvivo E120
Alergeny: sušené mléko, sušená syrovátka,
Použití: Karina Malina 500g + voda 250g
Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.
Hmotnost: 500g
KARINA - Malina - 500gKARINA Malina se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: cukr, glukóza, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina E330, zahušťovadlo E401, aroma, emulgátor E472a, barvivo E120
Alergeny: sušené mléko, sušená syrovátka,
Použití: Karina Malina 500g + voda 250g
Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.
Hmotnost: 500g
Parametry
| Výrobce | Ireks Enzyma |