- Složení: pšeničný bulgur Použití: Bulgur vložíme do hrnce a zalijeme vroucí vodou po okraj bulguru, osolíme a povaříme na mírném ohni 5-7 minut. Většina vody se do té doby vsákne, pokud by bylo přebytečné vody mnoho, bulgur scedíme. Hrnec odstavíme z ohně, přiklopíme poklicí a necháme ještě 5-10 minut dojít, dokud bulgur zcela nezměkne. Takto připravený bulgur můžeme dále smažit, dusit, zapékat. Bulgur je vhodná příloha místo rýže či brambor. - Skladujte na suchém místě. - Alergeny: pšenice... Celý popis
Koupit za 32 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bulgur pšeničný 500g PROVITA
Doprava:
36 Kč
Skladem
32 Kč
Koupit za 32 Kč
Popis
- Složení: pšeničný bulgur
Použití: Bulgur vložíme do hrnce a zalijeme vroucí vodou po okraj bulguru, osolíme a povaříme na mírném ohni 5-7 minut. Většina vody se do té doby vsákne, pokud by bylo přebytečné vody mnoho, bulgur scedíme. Hrnec odstavíme z ohně, přiklopíme poklicí a necháme ještě 5-10 minut dojít, dokud bulgur zcela nezměkne. Takto připravený bulgur můžeme dále smažit, dusit, zapékat. Bulgur je vhodná příloha místo rýže či brambor.
- Skladujte na suchém místě.
- Alergeny: pšenice
- energetická hodnota: 1455 kJ / 343 kcal:
tuky: 1,5 g:
nasycené mastné kyseliny: 0,3 g:
sacharidy: 69,8 g:
cukry: 0 g:
vláknina: 2,2 g:
bílkoviny: 12,5 g:
sůl: 0,2 g
- Původ: Turecko
Použití: Bulgur vložíme do hrnce a zalijeme vroucí vodou po okraj bulguru, osolíme a povaříme na mírném ohni 5-7 minut. Většina vody se do té doby vsákne, pokud by bylo přebytečné vody mnoho, bulgur scedíme. Hrnec odstavíme z ohně, přiklopíme poklicí a necháme ještě 5-10 minut dojít, dokud bulgur zcela nezměkne. Takto připravený bulgur můžeme dále smažit, dusit, zapékat. Bulgur je vhodná příloha místo rýže či brambor.
- Skladujte na suchém místě.
- Alergeny: pšenice
- energetická hodnota: 1455 kJ / 343 kcal:
tuky: 1,5 g:
nasycené mastné kyseliny: 0,3 g:
sacharidy: 69,8 g:
cukry: 0 g:
vláknina: 2,2 g:
bílkoviny: 12,5 g:
sůl: 0,2 g
- Původ: Turecko
Parametry
Výrobce | Provita |
Bio | ne |