GRIZLY Rýže černá střednězrnná 1000 g Vlastnosti a výhody: Černá rýže se pěstuje především v Tibetu. U nás patří k méně známým druhům a považuje se spíše za zvláštní. Oproti bílým odrůdám přirozeně obsahuje dvakrát více bílkovin a dále má velmi nízký glykemický index. Stejně jako ostatní druhy rýží neobsahuje žádný lepek a je lehce stravitelná. Použití: Černá rýže je skvělou zdravou přílohou k masu, rybě ale i k zelenině. Hodí se do salátů nebo na přípravu rizota. Výborná je například s restovanými... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Rýže černá střednězrnná 1000 g
Doprava:
59 Kč
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Grizly Rýže černá střednězrnná 1 kg
Doprava:
54 Kč
Skladem
98 Kč
Koupit za 98 Kč
Popis
GRIZLY Rýže černá střednězrnná 1000 g
Vlastnosti a výhody: Černá rýže se pěstuje především v Tibetu. U nás patří k méně známým druhům a považuje se spíše za zvláštní. Oproti bílým odrůdám přirozeně obsahuje dvakrát více bílkovin a dále má velmi nízký glykemický index. Stejně jako ostatní druhy rýží neobsahuje žádný lepek a je lehce stravitelná.
Použití: Černá rýže je skvělou zdravou přílohou k masu, rybě ale i k zelenině. Hodí se do salátů nebo na přípravu rizota. Výborná je například s restovanými batáty. Více nápadů a inspiraci na zdravé pokrmy naleznete v našem magazínu v sekci recepty.
Způsob přípravy: Černá rýže se připravuje podobně, jako rýže klasická, jen to trvá o něco déle. Rýži zalijeme studenou vodou v poměru 2:1 ve prospěch vody a přivedeme k varu. Vaříme asi 40 minut. Rýži necháme po vypnutí ještě dojít pod pokličkou a následně můžeme osolit.
-
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich.
-
Složení: Rýže černá střednězrnná 100 %.
-
Země původu: Itálie.
-
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzaviratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Může obsahovat stopy lepku.
Vlastnosti a výhody: Černá rýže se pěstuje především v Tibetu. U nás patří k méně známým druhům a považuje se spíše za zvláštní. Oproti bílým odrůdám přirozeně obsahuje dvakrát více bílkovin a dále má velmi nízký glykemický index. Stejně jako ostatní druhy rýží neobsahuje žádný lepek a je lehce stravitelná.
Použití: Černá rýže je skvělou zdravou přílohou k masu, rybě ale i k zelenině. Hodí se do salátů nebo na přípravu rizota. Výborná je například s restovanými batáty. Více nápadů a inspiraci na zdravé pokrmy naleznete v našem magazínu v sekci recepty.
Způsob přípravy: Černá rýže se připravuje podobně, jako rýže klasická, jen to trvá o něco déle. Rýži zalijeme studenou vodou v poměru 2:1 ve prospěch vody a přivedeme k varu. Vaříme asi 40 minut. Rýži necháme po vypnutí ještě dojít pod pokličkou a následně můžeme osolit.
-
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich.
-
Složení: Rýže černá střednězrnná 100 %.
-
Země původu: Itálie.
-
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzaviratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Může obsahovat stopy lepku.
Parametry
Výrobce | Grizly |