Miska pro přípravu a také servírování dezertu créme brulée či různých předkrmů, jako jsou třeba rajčata s mozzarelou, kozí sýr s medem apod. Výrobní technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat. Nádobí Emile Henry je možné používat v mikrovlnce, troubě, mrazáku (do -20°C) a lednici. Ihned po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí vložit do mikrovlnky nebo do trouby. Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako... Celý popis

Koupit za 239 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Miska pro přípravu a také servírování dezertu créme brulée či různých předkrmů, jako jsou třeba rajčata s mozzarelou, kozí sýr s medem apod.
Výrobní technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat.
Nádobí Emile Henry je možné používat v mikrovlnce, troubě, mrazáku (do -20°C) a lednici.
Ihned po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí vložit do mikrovlnky nebo do trouby.
Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče.
Lze mýt v myčce nádobí.
Ideální na přípravu i servírování pokrmů.


? 12 cm
Výška 3 cm
Objem 0,2 litru

Rodinná firma Emile Henry, která již přes 150 let čerpá z toho nejlepšího z tradiční burgundské keramiky a zdokonaluje ji za používání technologií moderní doby. Výsledkem je velmi kvalitní a pěkné nádobí na pečení, vaření a stolování, které si zamiluje mnoho zákazníků, kuchařů a konzumentů.
Každý kus je vyráběn ručně a z přírodních materiálů, a proto se dá říct že je každý autentický originál.
technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Emile Henry
Materiál keramické
Barva oranžová
Hloubka 4 cm
Objem 0.15 l
Průměr 12 cm