Dokonalý jablečný ocet je živý, nefiltrovaný a stále zrající s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek. Takovýto ocet má přirozeně neomezenou trvanlivost, při delším uskladnění se doporučuje zamezit přístupu vzduchu (lahev naplněná až po víčko) a skladovat ocet v chladu a temnu. Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu. Konvenční jablečný ocet zakalený nebývá. Zákal se chemicky... Celý popis
Koupit za 169 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Dokonalý jablečný ocet je živý, nefiltrovaný a stále zrající s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek. Takovýto ocet má přirozeně neomezenou trvanlivost, při delším uskladnění se doporučuje zamezit přístupu vzduchu (lahev naplněná až po víčko) a skladovat ocet v chladu a temnu.
Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu. Konvenční jablečný ocet zakalený nebývá. Zákal se chemicky odstraňuje spolu s prospěšnými látkami, které v octu poté chybí.
Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí, nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třízení a zpracování jablek je prováděno ručně.
Použití:
do salátů
do polévek
do omáček
1 lžíce jablečného octa ráno na lačno
jako dezinfekce pleti zředěný vodou
Kromě jeho zdravotních benefitů podporuje hubnutí. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Při časté konzumaci nezapomeňte vypláchnout ústa čistou vodou. Může dojít k poškození zubní skloviny.
Věděli jste že?
Sám Hippokrates již před tisíci lety užíval čistý jablečný ocet jako antibiotikum. V dobách válek se používal k léčbě nejrůznějších onemocnění. Ne nadarmo se mu přezdívá "elixír mládí".
Kyselost octa:
max. 2%.
Složení:
jablka, voda
Skladování:
uchovávejte v chladu a temnu
Kal není na závadu, je přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.
Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu. Konvenční jablečný ocet zakalený nebývá. Zákal se chemicky odstraňuje spolu s prospěšnými látkami, které v octu poté chybí.
Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí, nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třízení a zpracování jablek je prováděno ručně.
Použití:
do salátů
do polévek
do omáček
1 lžíce jablečného octa ráno na lačno
jako dezinfekce pleti zředěný vodou
Kromě jeho zdravotních benefitů podporuje hubnutí. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Při časté konzumaci nezapomeňte vypláchnout ústa čistou vodou. Může dojít k poškození zubní skloviny.
Věděli jste že?
Sám Hippokrates již před tisíci lety užíval čistý jablečný ocet jako antibiotikum. V dobách válek se používal k léčbě nejrůznějších onemocnění. Ne nadarmo se mu přezdívá "elixír mládí".
Kyselost octa:
max. 2%.
Složení:
jablka, voda
Skladování:
uchovávejte v chladu a temnu
Kal není na závadu, je přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.
Parametry
Výrobce | Goodie |