GRIZLY Bulgur hrubý 1000 g Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná loupaná pšenice tmavě žluté barvy s jemnou chutí. Použití: Bulgur známe především jako ingredienci orientální kuchyně. Získal si však na popularitě i u nás. Používá se jako příloha k masům i jako součást hlavního jídla. V kombinaci se zeleninou vypadá na talíři velmi hezky a skvěle chutná. Doporučujeme jej také do polévek, nádivek či karbanátků. Výborně se hodí také s luštěninami. Způsob přípravy: Bulgur se vaří se podobně jako... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Bulgur hrubý 1000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
GRIZLY Bulgur hrubý 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Grizly Bulgur hrubý 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Popis
GRIZLY Bulgur hrubý 1000 g
Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná loupaná pšenice tmavě žluté barvy s jemnou chutí.
Použití: Bulgur známe především jako ingredienci orientální kuchyně. Získal si však na popularitě i u nás. Používá se jako příloha k masům i jako součást hlavního jídla. V kombinaci se zeleninou vypadá na talíři velmi hezky a skvěle chutná. Doporučujeme jej také do polévek, nádivek či karbanátků. Výborně se hodí také s luštěninami.
Způsob přípravy: Bulgur se vaří se podobně jako rýže, tedy cca 15 minut. Záleží na vás, jestli jste zvyklí zalít rovnou dvojnásobkem vody či vývaru nebo ještě předtím osmahnout na másle, oleji či cibulce.
Zajímavé recepty a nápady na chutné pokrmy z obilovin také naleznete v našem magazínu..
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
Složení: Bulgur 100 %
Země původu: Německo
Skladování: Uchovejte v suchu a chladu
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Má tmavě žlutou barvu, jemnou oříškovou chuť.
Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná loupaná pšenice tmavě žluté barvy s jemnou chutí.
Použití: Bulgur známe především jako ingredienci orientální kuchyně. Získal si však na popularitě i u nás. Používá se jako příloha k masům i jako součást hlavního jídla. V kombinaci se zeleninou vypadá na talíři velmi hezky a skvěle chutná. Doporučujeme jej také do polévek, nádivek či karbanátků. Výborně se hodí také s luštěninami.
Způsob přípravy: Bulgur se vaří se podobně jako rýže, tedy cca 15 minut. Záleží na vás, jestli jste zvyklí zalít rovnou dvojnásobkem vody či vývaru nebo ještě předtím osmahnout na másle, oleji či cibulce.
Zajímavé recepty a nápady na chutné pokrmy z obilovin také naleznete v našem magazínu..
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
Složení: Bulgur 100 %
Země původu: Německo
Skladování: Uchovejte v suchu a chladu
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Má tmavě žlutou barvu, jemnou oříškovou chuť.
Parametry
Výrobce | Grizly |