GRIZLY Čočka černá Beluga BIO 500 g Administrativní zařazení: Luštěnina Složení: Čočka černá Beluga* 100% CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Kanada Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevných druzích (červená, černá, hnědá, zelená a... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Čočka černá Beluga BIO 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
GRIZLY Čočka černá Beluga BIO 500 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
GRIZLY Čočka černá Beluga BIO 500 g
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Čočka černá Beluga* 100%
CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Kanada
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevných druzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii. Čočka černá Beluga díky svým drobným černým zrnkům vypadá trochu jako kaviár, a proto si získala i své jméno (podle kaviáru Beluga).
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Můžeme ji na 2 hodiny namočit a doba vaření se pak zkrátí na 10 minut, bez namáčení vaříme obvyklých 20 minut. Doporučujeme slít vodu a čočku ještě propláchnout. Čočka černá si na rozdíl od červené, hnědé a žluté i po uvaření zachovává svůj tvar i konzistenci, proto se skvěle hodí do salátů, polévek nebo jako zdravá příloha. Vypadá opravdu luxusně, hodí se i na ozdobu chlebíčků namísto kaviáru.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Drobná černá zrnka čočky Beluga vypadají trochu jako kaviár, a tak si získala i své jméno podle kaviáru Beluga. Má jemně oříškovou chuť, výborně drží tvar a luxusně ozdobí každý talíř, ať už ve formě salátu nebo přílohy. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1280 kJ / 305 kcal
Tuky:
1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
41,0 g
z toho cukry:
1,1 g
Vláknina:
4,0 g
Bílkoviny:
23,0 g
Sůl:
0,01 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Čočka černá Beluga* 100%
CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Kanada
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevných druzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii. Čočka černá Beluga díky svým drobným černým zrnkům vypadá trochu jako kaviár, a proto si získala i své jméno (podle kaviáru Beluga).
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Můžeme ji na 2 hodiny namočit a doba vaření se pak zkrátí na 10 minut, bez namáčení vaříme obvyklých 20 minut. Doporučujeme slít vodu a čočku ještě propláchnout. Čočka černá si na rozdíl od červené, hnědé a žluté i po uvaření zachovává svůj tvar i konzistenci, proto se skvěle hodí do salátů, polévek nebo jako zdravá příloha. Vypadá opravdu luxusně, hodí se i na ozdobu chlebíčků namísto kaviáru.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Drobná černá zrnka čočky Beluga vypadají trochu jako kaviár, a tak si získala i své jméno podle kaviáru Beluga. Má jemně oříškovou chuť, výborně drží tvar a luxusně ozdobí každý talíř, ať už ve formě salátu nebo přílohy. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1280 kJ / 305 kcal
Tuky:
1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
41,0 g
z toho cukry:
1,1 g
Vláknina:
4,0 g
Bílkoviny:
23,0 g
Sůl:
0,01 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Grizly |