Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi. Je vyráběn známou značkou Kikkoman a využijete ho také jako přísadu do zálivky na salát nebo do marinád na maso a ryby.Složení: glukózo - fruktózový sirup, ocet, rýžový ocet s přidanou vodou, sůl, hnědý cukr, zvýrazňovač chuti: E621Alergie: neobsahujePoužitíJen přidáte do hotové ještě teplé sushi rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet přidejte... Celý popis

Koupit za 159 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi. Je vyráběn známou značkou Kikkoman a využijete ho také jako přísadu do zálivky na salát nebo do marinád na maso a ryby.Složení: glukózo - fruktózový sirup, ocet, rýžový ocet s přidanou vodou, sůl, hnědý cukr, zvýrazňovač chuti: E621Alergie: neobsahujePoužitíJen přidáte do hotové ještě teplé sushi rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet přidejte do horké vařené rýže a dobře promíchejte. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde působí i proti rybímu zápachu, i dalších mas, a také do salátů.Tento ocet navíc může potlačit hořkost zeleniny a brání ztrátě barvy u naložených surovin. Nutriční hodnoty (100g)energie557 kjtuky0 gz toho mastné kyseliny0 gsacharidy33 gz toho cukry27 gbílkoviny0 gsůl8,3 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Mizkan