Granátové jablko je plod marhaníku granátového, který se vyskytuje převážně ve Středomoří. Jeden plod obsahuje až 600 drobných šťavnatých semínek.Mrazem sušené granátové jablko si díky procesu lyofilizace uchovává své nutriční hodnoty a vitamíny. Oproti čerstvému plodu má nízkou hmotnost a dlouhou trvanlivost (cca 1,5 roku). Vzhled, chuť a aroma má jako čerstvé ovoce. Při kontaktu s vodou nebo vlhkem změkne a navrátí se téměř do původního stavu. Ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidat do... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Lyofilizované granátové jablko 40g, Natu
Doprava:
100 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
NATU Lyofilizované granátové jablko 40g
Doprava:
59 Kč
Skladem
97 Kč
Koupit za 97 Kč
NATU Lyofilizované granátové jablko 40 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
95 Kč
Koupit za 95 Kč
NATU Lyofilizované granátové jablko 40 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
92 Kč
Koupit za 92 Kč
Popis
Granátové jablko je plod marhaníku granátového, který se vyskytuje převážně ve Středomoří. Jeden plod obsahuje až 600 drobných šťavnatých semínek.Mrazem sušené granátové jablko si díky procesu lyofilizace uchovává své nutriční hodnoty a vitamíny. Oproti čerstvému plodu má nízkou hmotnost a dlouhou trvanlivost (cca 1,5 roku). Vzhled, chuť a aroma má jako čerstvé ovoce. Při kontaktu s vodou nebo vlhkem změkne a navrátí se téměř do původního stavu. Ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidat do smoothie, müsli, jogurtu, cereální kaše nebo použít při pečení. Hodí se i do RAW receptů.
Jak skladovat lyofilizované ovoce: Mrazem sušené ovoce je vhodné skladovat při pokojové teplotě v původním sáčku, který pečlivě uzavřete nebo si jej můžete přesypat do uzavíratelné nádoby. Díky tomu zůstane ovoce delší dobu křupavé a zachová si svůj tvar. Pootevřený sáček nebo nádoba způsobí, že ovoce do sebe natáhne vzdušnou vlhkost, což se projeví změknutím. Ale změklé ovoce neznamená, že ho musíte vyhodit. Naopak ho můžete používat jako doposud, přidat například při pečení nebo jej zalít horkou vodou a udělat si z něj výborný čaj.
Složení: 100 % mrazem sušené granátové jablko
Jak skladovat lyofilizované ovoce: Mrazem sušené ovoce je vhodné skladovat při pokojové teplotě v původním sáčku, který pečlivě uzavřete nebo si jej můžete přesypat do uzavíratelné nádoby. Díky tomu zůstane ovoce delší dobu křupavé a zachová si svůj tvar. Pootevřený sáček nebo nádoba způsobí, že ovoce do sebe natáhne vzdušnou vlhkost, což se projeví změknutím. Ale změklé ovoce neznamená, že ho musíte vyhodit. Naopak ho můžete používat jako doposud, přidat například při pečení nebo jej zalít horkou vodou a udělat si z něj výborný čaj.
Složení: 100 % mrazem sušené granátové jablko
Parametry
Výrobce | Natu |
Hmotnost | 40 g |