Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných. Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných. Návod na přípravu: - Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. - Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky. - Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou,... Celý popis
Koupit za 23 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a
masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu:
- Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah
sáčku.
- Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové
tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.
- Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou,
cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v
chladničce.
Vaječná tlačenka:Vlažný a tekutý roztok želatiny
smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených
vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli
nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle
vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy.
Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.
Skladování:Uchovejte v suchu, chraňte před přímým
slunečním zářením.
Složení (v suchém stavu):jedlá želatina (bílkovina
živočišného původu)
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a
masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu:
- Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah
sáčku.
- Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové
tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.
- Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou,
cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v
chladničce.
Vaječná tlačenka:Vlažný a tekutý roztok želatiny
smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených
vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli
nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle
vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy.
Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.
Skladování:Uchovejte v suchu, chraňte před přímým
slunečním zářením.
Složení (v suchém stavu):jedlá želatina (bílkovina
živočišného původu)
Parametry
Výrobce | Natura |