BIO Jablečný ocet nefiltrovaný je ideální do salátů nebo na přípravu osvěžujícího nápoje  BIO Jablečný ocet nefiltrovaný je vyroben fermentací čerstvě lisované šťávy, která pochází z pečlivě vybraných jablek té nejvyšší kvality. Pro maximální zachování všech živin není ocet pasterovaný, a je tak přirozeně zakalený. Díky šetrnému zpracování si zachovává přirozenou kyselou chuť s ovocným nádechem. Proces fermentace navíc ocet obohatí o prospěšné mikroorganismy.          Ocet je perfektní zejména... Celý popis

Koupit za 110 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

BIO Jablečný ocet nefiltrovaný je ideální do salátů nebo na přípravu osvěžujícího nápoje 

BIO Jablečný ocet nefiltrovaný je vyroben fermentací čerstvě lisované šťávy, která pochází z pečlivě vybraných jablek té nejvyšší kvality. Pro maximální zachování všech živin není ocet pasterovaný, a je tak přirozeně zakalený. Díky šetrnému zpracování si zachovává přirozenou kyselou chuť s ovocným nádechem. Proces fermentace navíc ocet obohatí o prospěšné mikroorganismy.   

     

Ocet je perfektní zejména k dochucení zeleninových a ovocných salátů. Dále z něj můžete vytvořit osvěžující letní drink, stačí jej smíchat s minerální vodou a medem. Jablečný ocet neobsahuje žádné přídatné látky ani umělá sladidla.   

      

BIO Jablečný ocet nefiltrovaný a jeho výhody 

- pochází z čerstvě lisované nefiltrované jablečné šťávy

- je vyroben přirozenou fermentací

- ze 100% kontrolované ekologické produkce

- je nefiltrovaný a nepasterizovaný

- bez přídatných látek a umělých sladidel

- je vhodný na přípravu osvěžujícího nápoje

- hodí se do zeleninových nebo ovocných salátů     

       

Složení

BIO Jablečný ocet.   

      

Dávkování

Ideální na dochucení pokrmů podle vaší chuti.   

                      

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g

Energetická hodnota
85 kJ / 20 kcal

Tuky
0 g

   z toho nasycené mastné kyseliny
0 g

Sacharidy
0,5 g

   z toho cukry
0,2 g

Bílkoviny
0 g

Sůl
Zobrazit více

Parametry

Bio ano