Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. GENEZE KAKAA Kakaové boby je nutné vyloupat a následně nechat podrobit fermentaci, po dobu fermentace se uvolňují aromatické látky a zároveň dochází ke změně barvy. Je nutné zbavit bobů nadbytečných příměsí a prachu, poté zpracovatel boby předpraží. Následně jsou boby drceny. Proudem vzduchu se drť zbavuje nečistot (slupek a klíčků). Kakaovou drť jěště čeká dopražení, během této fáze se ukončuje vývoj barvy... Celý popis
Koupit za 63 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ORION Kakao 100g
Doprava:
49 Kč
Skladem
63 Kč
Koupit za 63 Kč
Orion Kakao pro tradiční pečení 100g
Doprava:
69 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Orion kakao na vaření 100g KRABIČKA (Kartonové balení : 12 ks)
Doprava:
80 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku.
GENEZE KAKAA
Kakaové boby je nutné vyloupat a následně nechat podrobit fermentaci, po dobu fermentace se uvolňují aromatické látky a zároveň dochází ke změně barvy. Je nutné zbavit bobů nadbytečných příměsí a prachu, poté zpracovatel boby předpraží. Následně jsou boby drceny. Proudem vzduchu se drť zbavuje nečistot (slupek a klíčků). Kakaovou drť jěště čeká dopražení, během této fáze se ukončuje vývoj barvy a tvorba aroma. Upražená kakaová drť se mele na kakaovou hmotu, hmota je plná kakaového másla, která se odděluje lisováním. Částečně odtučněný výlisek se znovu drtí a mele, čímž vzniká kakao.
GENEZE KAKAA
Kakaové boby je nutné vyloupat a následně nechat podrobit fermentaci, po dobu fermentace se uvolňují aromatické látky a zároveň dochází ke změně barvy. Je nutné zbavit bobů nadbytečných příměsí a prachu, poté zpracovatel boby předpraží. Následně jsou boby drceny. Proudem vzduchu se drť zbavuje nečistot (slupek a klíčků). Kakaovou drť jěště čeká dopražení, během této fáze se ukončuje vývoj barvy a tvorba aroma. Upražená kakaová drť se mele na kakaovou hmotu, hmota je plná kakaového másla, která se odděluje lisováním. Částečně odtučněný výlisek se znovu drtí a mele, čímž vzniká kakao.
Parametry
Výrobce | Nestlé |
Hmotnost | 100 g |
Druh | kakao |