Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé. Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů. Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a balsamikovým octem... Celý popis

Koupit za 1 143 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé. Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů. Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a balsamikovým octem jsou vynikající.

HMOTNOST: 5 l
ZEMĚ PŮVODU: Modena - Itálie
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné stopy alergenů.
SLOŽENÍ: vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt, hroznový mošt. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah přírodní kyseliny octové: 6 %.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
359 kJ/84 kcal

Tuky
0,0 g

z toho nasycené mastné kyseliny
0,0 g

Sacharidy
15,7 g

z toho cukry
14,9 g

Vláknina
0,5 g

Bílkoviny
0,6 g

Sůl
0,05 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Balsamikový ocet - kvasný ovocný ocet. Skladujte dobře uzavřený.

IT-BIO-009
Zemědělská produkce EU
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bio Nebio