Rýže
Basmati rýže Tilda Tento jedinečný typ rýže je známý svou lahodnou, jemnou chutí, měkkou a nadýchanou strukturou. Tato čistá basmati rýže z Tildy se pěstuje a sklízí na úpatí...
Dlouhozrnná rýže s květinovou vůní a příjemnou chutí. Skvělá pro přípravu asijské kuchyně, ideální do salátů, pilafů a dezertů, kde oceníte její aromatickou vůni. SLOŽENÍ...
Kaalar je známá oblast v Pandžábu (Pákistán a Indie). Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí. Má ideální teplotu, vlhkost a...
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže....
Složení jasmínová rýže Nutriční hodnoty na 100g Energie 1,44 kJ (345 kcal) Tuk 0,5 g Sacharidy 79,5 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 6,8 g Sůl 0 g Skladování V chladu a...
U rýže s názvem natural je potřeba počítat s trochu delší dobou přípravy. Natural rýže vám to ale vynahradí rychlejším pocitem zasycení. Využití: - příloha - rýži lze využít...
Jasmínová rýže je nejrozšířenější a nejoblíbenější druh rýže v asijské kuchyni. Je charakteristická je tím, že má jemnou květinou vůni. Je vhodná do nákypů, ale také jako...
Vilgain White Basmati Rice BIO je dlouhozrnná loupaná rýže z ekologického zemědělství. Během vaření zůstává pevná, sypká a nelepí se.
GymBeam Zero rice BIO 385 g Nízkokalorické těstoviny v té nejvyšší biologické kvalitě vyrobené pouze z čištěné vody zbavené všech chemických nečistot a bio konjakové mouky....
BALENÍ 500 g UPOZORNĚNÍ Země původu Itálie. JAK POUŽÍVAT Rýži na sushi je nutné velmi důkladně vymýt. Pak nechte odstát ponořenou rýži alespoň 1 hodinu. Množství vody je...
Bio rýže mléčná bílá bio*nebio 500 g
Bio rýže basmati bílá bio*nebio 500 g
Tilda Basmati Rice 1Kg Seznamte se Toto jedinečné zrno Basmati rýže je známé svou napínavou chutí, kouzelnou vůní a jemnou, načechranou strukturou. Každé zrnko prochází...
Basmati je nejušlechtilejší odrůda rýže z úpatí Himalájí. Století šlechtěná v Indii a Pákistánu, kde jsou pole zavlažována ledovcovou vodou. V Pákistánu se rýži říká Super...
G&G Dlouhozrnná rýže ve varných sáčcích 500g Dlouhozrnná rýže je oblíbená hlavně v Číně, ale i u nás je nejpoužívanějším druhem rýže. Připravte rýži bez slévání. Uvařte G&G...
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Tipy na použití: - Miso polévka 50 g hlívy 20 g červené papriky 20 g žluté papriky 30 g cukety 80 g uzeného tofu na...
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či...
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do...
Zvláštnost Parboiled spočívá v tom, že se neloupané zrno rýže speciálně upravuje pomocí páry. Obsahuje vlákninu a barva této rýže je díky propařování lehce nažloutlá,...
Rýže dlouhozrnná má dlouhá štíhlá a špičatá zrníčka. Používá se především jako příloha. Natural znamená, že není není leštěná ani broušená, má lehce nahnědlou barvu. U rýže...