Složení: práškový citrusový pektin. Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů. Balení: 70 g - dávka až na 10 kg ovoce. Skladování: v suchu při teplotě do 25°C. Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X Země původu: ČR

Koupit za 123 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Složení: práškový citrusový pektin.

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Balení: 70 g - dávka až na 10 kg ovoce.

Skladování: v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X

Země původu: ČR
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Grešík