Jak používat mango sušené mrazem Mrazem sušené mango je křupavé a chuťově vynikající. Hodí se skvěle do každého snídaňového müsli. Doporučujeme mango případně namočit nebo si nakrájet kousky do jogurtu, kaše či vloček. případně vzít sebou na výlet jako rychlou svačinku. Mango je na skus lehce tužší a vždy záleží na konkrétní odrůdě, délce doby sušení a aktuální sklizni. Může být také použito na zdobení koláčů či dortů. Rozemleté na prášek se dobře hodí k ochucení smoothie či na obarvení a dochucení... Celý popis
Koupit za 43 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Wolfberry Mango sušené mrazem – 20 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
Wolfberry Mango lyofilizované mrazem sušené ovoce 20 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Wolfberry Mango sušené mrazem 20 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
WOLFBERRY Mango sušené mrazem 20g
Doprava:
zdarma
Skladem
56 Kč
Koupit za 56 Kč
Mango sušené mrazem 20g Wolfberry
Doprava:
65 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
Popis
Jak používat mango sušené mrazem
Mrazem sušené mango je křupavé a chuťově vynikající. Hodí se skvěle do každého snídaňového müsli. Doporučujeme mango případně namočit nebo si nakrájet kousky do jogurtu, kaše či vloček. případně vzít sebou na výlet jako rychlou svačinku. Mango je na skus lehce tužší a vždy záleží na konkrétní odrůdě, délce doby sušení a aktuální sklizni. Může být také použito na zdobení koláčů či dortů. Rozemleté na prášek se dobře hodí k ochucení smoothie či na obarvení a dochucení polev, krémů nebo zmrzliny. A pokud chcete vyčarovat rychlou dobrotu, polijte sušené mango rozpuštěnou čokoládou a posypte kokosem.
Charakteristika
Mango je bohatým zdrojem betakarotenu, vitamínu C a vitaminu A. Jedinečný postup zpracování lyofilizací zachovává ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Sušené ovoce tím nepřichází o své vitamíny, minerály a další živiny obsažené v čerstvém ovoci. Lyofilizace je proces vysušení a odstranění vody ze suroviny za extrémně nízké teploty a tlaku. Výsledkem je surovina, která je vzhledově velmi podobná té čerstvé, avšak má mnohem nižší hmotnost a dokonale křupavou konzistenci. Z nutričního hlediska je mango zajímavé vysokým obsahem draslíku, vitamínu E a některými vitamíny skupiny B, konkrétně B1, B2, B6 a niacin. Mrazem sušené ovoce je snadno skladovatelné, trvanlivé a lze jej částečně rehydratovat pomocí vody do téměř původního stavu. Pokud si u sušeného manga všimnete bílých skvrnek, nic se neděje. Jde o to, že ovoce často zcukernatí a to se projeví právě takto.
Složení
Plátky manga sušené mrazem 100%.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku
Energie: 1640 kJ / 393 kcal, Tuky: 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 84 g, z toho cukry: 78 g, Vláknina: 0 g, Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0 g
Skladování
Skladujte v suchu a temnu, nejlépe v uzavřené nádobě z důvodu zabránění pohlcení vzdušné vlhkosti. Tímto docílíte toho, že mango bude stále křehké.
Země původu
Čína
Výrobce
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00 Brno
Obsah
20 g
Mrazem sušené mango je křupavé a chuťově vynikající. Hodí se skvěle do každého snídaňového müsli. Doporučujeme mango případně namočit nebo si nakrájet kousky do jogurtu, kaše či vloček. případně vzít sebou na výlet jako rychlou svačinku. Mango je na skus lehce tužší a vždy záleží na konkrétní odrůdě, délce doby sušení a aktuální sklizni. Může být také použito na zdobení koláčů či dortů. Rozemleté na prášek se dobře hodí k ochucení smoothie či na obarvení a dochucení polev, krémů nebo zmrzliny. A pokud chcete vyčarovat rychlou dobrotu, polijte sušené mango rozpuštěnou čokoládou a posypte kokosem.
Charakteristika
Mango je bohatým zdrojem betakarotenu, vitamínu C a vitaminu A. Jedinečný postup zpracování lyofilizací zachovává ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Sušené ovoce tím nepřichází o své vitamíny, minerály a další živiny obsažené v čerstvém ovoci. Lyofilizace je proces vysušení a odstranění vody ze suroviny za extrémně nízké teploty a tlaku. Výsledkem je surovina, která je vzhledově velmi podobná té čerstvé, avšak má mnohem nižší hmotnost a dokonale křupavou konzistenci. Z nutričního hlediska je mango zajímavé vysokým obsahem draslíku, vitamínu E a některými vitamíny skupiny B, konkrétně B1, B2, B6 a niacin. Mrazem sušené ovoce je snadno skladovatelné, trvanlivé a lze jej částečně rehydratovat pomocí vody do téměř původního stavu. Pokud si u sušeného manga všimnete bílých skvrnek, nic se neděje. Jde o to, že ovoce často zcukernatí a to se projeví právě takto.
Složení
Plátky manga sušené mrazem 100%.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku
Energie: 1640 kJ / 393 kcal, Tuky: 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 84 g, z toho cukry: 78 g, Vláknina: 0 g, Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0 g
Skladování
Skladujte v suchu a temnu, nejlépe v uzavřené nádobě z důvodu zabránění pohlcení vzdušné vlhkosti. Tímto docílíte toho, že mango bude stále křehké.
Země původu
Čína
Výrobce
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00 Brno
Obsah
20 g
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Hmotnost | 20 g |
Lyofilizované | ano |