Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 66 vrstev damaškové oceli a pevného ocelového jádra ukrojí tenhle nůž téměř cokoliv. Precizně, jednoduše a jistě. S nožem Xinzuo® Chef B13H (8"): - nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání. - lehce naporcujete a očistíte maso. - nakrouháte zelí a nasekáte bylinky. - si poradíte i s většími kusy. Ostrost se skrývá v detailu A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky... Celý popis
Koupit za 1 549 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Šéfkuchařský nůž XinZuo H B13H 8,5"
Doprava:
zdarma
Skladem
1 549 Kč
Koupit za 1 549 Kč
Popis
Základ každé kuchyně
Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 66 vrstev damaškové oceli a pevného ocelového jádra ukrojí tenhle nůž téměř cokoliv. Precizně, jednoduše a jistě.
S nožem Xinzuo® Chef B13H (8"):
- nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
- lehce naporcujete a očistíte maso.
- nakrouháte zelí a nasekáte bylinky.
- si poradíte i s většími kusy.
Ostrost se skrývá v detailu
A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.
Rukojeť z ebenového dřeva perfektně padne do ruky. A navíc je v podstatě bezúdržbová. Eben je totiž tvrdý, nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. A vždy se dá dokonale vyleštit.
... a taky damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
Pocta tradici i vynalézavosti
Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.
A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.
Parametry nože Xinzuo® Chef B13H (8") Jádro čepele: 10Cr15CoMoV* Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella Stupeň ostrosti: 6 až 8 N Tloušťka čepele: 2,4 mm Materiál rukojeti: eben Prvky rukojeti: 3 ozdobné nýty Hmotnost: 268 g
* Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní
Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Xinzuo® Chef B13H si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
Pro ostří pořád jako nové nůž:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády.
- ukládejte na bezpečné místo.
Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 66 vrstev damaškové oceli a pevného ocelového jádra ukrojí tenhle nůž téměř cokoliv. Precizně, jednoduše a jistě.
S nožem Xinzuo® Chef B13H (8"):
- nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
- lehce naporcujete a očistíte maso.
- nakrouháte zelí a nasekáte bylinky.
- si poradíte i s většími kusy.
Ostrost se skrývá v detailu
A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.
Rukojeť z ebenového dřeva perfektně padne do ruky. A navíc je v podstatě bezúdržbová. Eben je totiž tvrdý, nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. A vždy se dá dokonale vyleštit.
... a taky damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
Pocta tradici i vynalézavosti
Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.
A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.
Parametry nože Xinzuo® Chef B13H (8") Jádro čepele: 10Cr15CoMoV* Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella Stupeň ostrosti: 6 až 8 N Tloušťka čepele: 2,4 mm Materiál rukojeti: eben Prvky rukojeti: 3 ozdobné nýty Hmotnost: 268 g
* Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní
Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Xinzuo® Chef B13H si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
Pro ostří pořád jako nové nůž:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády.
- ukládejte na bezpečné místo.
Parametry
Výrobce | XinZuo |
Materiál rukojeti | dřevo |