Balzamický vinný ocet s chráněným zeměpisným označením, kyselost 6 %. Velmi kvalitní balsamický ocet v designové lahvi. Má mimořádně krémovou a hustou konzistenci, kterou získává zráním v dubových sudech. V dochuti s tóny černých třešní. Sudový balzamikový ocet z Modeny IGP s korkovým nalévačem, přírodní, extra hustý prémiový ocet Aceto Balsamico di Modena IGP Itálie. Bez siřičitanů, konzervantů a barviv. Ocet Reserva Oro je nejprodávanější produktem ve své kategorii v celé Itálii. Aceto balsamico... Celý popis
Koupit za 305 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Balzamický vinný ocet s chráněným zeměpisným označením, kyselost 6 %. Velmi kvalitní balsamický ocet v designové lahvi. Má mimořádně krémovou a hustou konzistenci, kterou získává zráním v dubových sudech. V dochuti s tóny černých třešní.
Sudový balzamikový ocet z Modeny IGP s korkovým nalévačem, přírodní, extra hustý prémiový ocet Aceto Balsamico di Modena IGP Itálie.
Bez siřičitanů, konzervantů a barviv. Ocet Reserva Oro je nejprodávanější produktem ve své kategorii v celé Itálii. Aceto balsamico di Modena IGP je specialita z vinného octu a hroznového moštu. Smí se vyrábět pouze v provinciích Modena a Reggio Emilia v regionu Emilia Romagna.
Má jemnou, sladkokyselou chuť, kterou získává zráním v sudech. Najde široké uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
Vyrobeno v Itálii.
Vařený vinný mošt, kvasný ocet vinný.
Kvasný ocet vinný s chráněným zeměpisným označením, kyselost: 6%.
Uchovejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.
Země původu: Itálie
Balení: 1 x 250 ml
Expirace od výroby: 1825
Energetická hodnota kj/kcal: 1407
Sacharidy: 77 g
Cukry: 77 g
Bílkoviny: 0,8 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: 12 SO2 A SIŘIČITANY
Sudový balzamikový ocet z Modeny IGP s korkovým nalévačem, přírodní, extra hustý prémiový ocet Aceto Balsamico di Modena IGP Itálie.
Bez siřičitanů, konzervantů a barviv. Ocet Reserva Oro je nejprodávanější produktem ve své kategorii v celé Itálii. Aceto balsamico di Modena IGP je specialita z vinného octu a hroznového moštu. Smí se vyrábět pouze v provinciích Modena a Reggio Emilia v regionu Emilia Romagna.
Má jemnou, sladkokyselou chuť, kterou získává zráním v sudech. Najde široké uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
Vyrobeno v Itálii.
Vařený vinný mošt, kvasný ocet vinný.
Kvasný ocet vinný s chráněným zeměpisným označením, kyselost: 6%.
Uchovejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.
Země původu: Itálie
Balení: 1 x 250 ml
Expirace od výroby: 1825
Energetická hodnota kj/kcal: 1407
Sacharidy: 77 g
Cukry: 77 g
Bílkoviny: 0,8 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: 12 SO2 A SIŘIČITANY
Parametry
Výrobce | Bosfood |