100% KAKAOVÁ HMOTA - zlomky čistá kakaová hmota vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. 100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů. POZN.: Při výrobě kakaových... Celý popis
Koupit za 102 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
100% KAKAOVÁ HMOTA - zlomky
čistá kakaová hmota vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.
Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Balení:
* 100 g
* 200 g
* 500 g
* 1 kg
Gastro balení:
* 5 kg
* 25 kg
čistá kakaová hmota vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.
Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Balení:
* 100 g
* 200 g
* 500 g
* 1 kg
Gastro balení:
* 5 kg
* 25 kg
Parametry
Výrobce | Čokoládovna Troubelice |
Hmotnost | 100 g |
Druh | kakao |