BIO jablečný ocet Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu. Použití Jablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené... Celý popis
Koupit za 87 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Ocet jablečný 500 ml BIO MOŠTÁRNA HOSTĚTÍN
Doprava:
49 Kč
Skladem
87 Kč
Koupit za 87 Kč
Moštárna Hostětín Jablečný ocet 500 ml BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Moštárna Hostětín s.r.o. Ocet jablečný 500 ml bio
Doprava:
80 Kč
Skladem
85 Kč
Koupit za 85 Kč
MOŠTÁRNA HOSTĚTÍN Ocet jablečný BIO 500ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
100 Kč
Koupit za 100 Kč
BIO ocet jablečný - Moštárna Hostětín, 500 ml
Doprava:
zdarma
87 Kč
Koupit za 87 Kč
Popis
BIO jablečný ocet
Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.
Použití
Jablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy. Využívá se při takzvané "no poo" metodě mytí vlasů.
Složení
100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
65 kJ / 16 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0,5 g
z toho cukry
0,5 g
Bílkoviny
0,1 g
Sůl
0,1 g
skladování
Chraňte před přímým slunečním svitem.
Upozornění
Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.
Zemědělská produkce
EU
Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.
Použití
Jablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy. Využívá se při takzvané "no poo" metodě mytí vlasů.
Složení
100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
65 kJ / 16 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0,5 g
z toho cukry
0,5 g
Bílkoviny
0,1 g
Sůl
0,1 g
skladování
Chraňte před přímým slunečním svitem.
Upozornění
Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.
Zemědělská produkce
EU
Parametry
Výrobce | Moštárna Hostětín |
Bio | ano |