Přírodní bakteriální přípravek, který slouží k rozložení veškerých tukových usazenin v odpadním potrubí. Udržuje plnou funkčnost odpadního systému a brání jeho dalšímu ucpávání. Odstraňuje zápach ve sběrných jímkách a zamezuje jeho zpětné tvorbě. Přípravek na bázi směsi přírodních bakterií a enzymů, jenž spolehlivě odstraňuje tukové nánosy a zápach ve sběrných jímkách. Vlivem pravidelného používání se zabraňuje zpomalování odtoku a usazování rostlinných a živočišných produktů v odpadním systému.... Celý popis
Koupit za 91 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pro rozpad tuků v odpadech, 100 g, BULDOK
Doprava:
99 Kč
91 Kč
Koupit za 91 Kč
Metrum Buldok Pro rozpad tuků v odpadech 100g
Doprava:
50 Kč
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Popis
Přírodní bakteriální přípravek, který slouží k rozložení veškerých tukových usazenin v odpadním potrubí.
Udržuje plnou funkčnost odpadního systému a brání jeho dalšímu ucpávání.
Odstraňuje zápach ve sběrných jímkách a zamezuje jeho zpětné tvorbě.
Přípravek na bázi směsi přírodních bakterií a enzymů, jenž spolehlivě odstraňuje tukové nánosy a zápach ve sběrných jímkách.
Vlivem pravidelného používání se zabraňuje zpomalování odtoku a usazování rostlinných a živočišných produktů v odpadním systému. Zabezpečuje jeho stálou funkčnost.
Přípravek neškodí lidskému zdraví a je šetrný vůči životnímu prostředí.
Spotřeba:
2 x za týden čtyři odměrky na 1 m3 objemu tukového lapolu
Udržuje plnou funkčnost odpadního systému a brání jeho dalšímu ucpávání.
Odstraňuje zápach ve sběrných jímkách a zamezuje jeho zpětné tvorbě.
Přípravek na bázi směsi přírodních bakterií a enzymů, jenž spolehlivě odstraňuje tukové nánosy a zápach ve sběrných jímkách.
Vlivem pravidelného používání se zabraňuje zpomalování odtoku a usazování rostlinných a živočišných produktů v odpadním systému. Zabezpečuje jeho stálou funkčnost.
Přípravek neškodí lidskému zdraví a je šetrný vůči životnímu prostředí.
Spotřeba:
2 x za týden čtyři odměrky na 1 m3 objemu tukového lapolu
Parametry
Hmotnost | 0.1 kg |
Výrobce | Buldok |