Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře. Vyrábí se poctivě metodou bean to bar a obsahuje pouze sušenou třtinovou šťávu, perníkové koření a 70 % kakaových složek. Zpříjemněte si (nejen) sváteční atmosféru, čokoláda potěší celou rodinu, děti nevyjímaje. Vlastnosti Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantů, působí... Celý popis
Koupit za 195 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Goodie HORKÁ čokoláda - Perníček 110 g
Doprava:
46 Kč
Skladem
195 Kč
Koupit za 195 Kč
Goodie HORKÁ čokoláda - Perníček 110 g
Doprava:
69 Kč
195 Kč
Koupit za 195 Kč
GOODIE HORKÁ čokoláda - Perníček 110 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
195 Kč
Koupit za 195 Kč
Popis
Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře. Vyrábí se poctivě metodou bean to bar a obsahuje pouze sušenou třtinovou šťávu, perníkové koření a 70 % kakaových složek. Zpříjemněte si (nejen) sváteční atmosféru, čokoláda potěší celou rodinu, děti nevyjímaje.
Vlastnosti
Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantů, působí příznivě na srdce, reguluje krevní tlak a snižuje riziko cukrovky. [1]
Hořká čokoláda navíc zmírňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovou psychiku a odbourává stres. A to se (nejen) při vánočním shonu může hodit!
ingredience vysoké kvality
bez bílého rafinovaného cukru
vyrobená metodou bean to bar
obsah kakaových složek 70 %
Věděli jste, že?
V dávných dobách považovali Mayové nápoj připravovaný z kávových bobů jako „dar od bohů“.
Co to vlastně znamená „bean to bar“?
Z doslovného překladu z angličtiny „od bobu k tabulce“ už vyplývá, že se jedná o způsob výroby, kdy máme celý proces pod drobnohledem. Pečlivě vybíráme od farmářů ty nejkvalitnější kávové boby, které následně pražíme, meleme a temperujeme. Hotovou čokoládu poté šetrně zpracováváme do sypké směsi, aby byla připravena k výrobě horké čokolády. Způsob zpracování bean to bar a kvalitu vstupních surovin poznáte na chuti, vůni i vzhledu.
Příprava
V malém kastrůlku zahřejte těsně pod bodem varu 50 ml vody, nebo mléka.
Přidejte cca 25–30 g (3 polévkové lžíce) směsi a míchejte, dokud se důkladně nespojí s tekutinou.
Nalijte horkou čokoládu do oblíbeného hrnečku a vychutnávejte.
Složení
Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové koření (anýz, badyán, chemicky neošetřená citrónová kůra, hřebíček, skořice, kardamom, nové koření).
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 554,2 kcal / 2325,4 kJ
Tuky: 38,1 g
z toho nenasycené mastné kyseliny: 24,7 g
Sacharidy: 44,4 g
z toho cukry: 25,6 g
Bílkoviny: 9,5 g
Vláknina: 10,6 g
Sůl: 0,1 g
Podrobnosti
Výrobce: GOODIE s.r.o.
Vlastnosti
Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantů, působí příznivě na srdce, reguluje krevní tlak a snižuje riziko cukrovky. [1]
Hořká čokoláda navíc zmírňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovou psychiku a odbourává stres. A to se (nejen) při vánočním shonu může hodit!
ingredience vysoké kvality
bez bílého rafinovaného cukru
vyrobená metodou bean to bar
obsah kakaových složek 70 %
Věděli jste, že?
V dávných dobách považovali Mayové nápoj připravovaný z kávových bobů jako „dar od bohů“.
Co to vlastně znamená „bean to bar“?
Z doslovného překladu z angličtiny „od bobu k tabulce“ už vyplývá, že se jedná o způsob výroby, kdy máme celý proces pod drobnohledem. Pečlivě vybíráme od farmářů ty nejkvalitnější kávové boby, které následně pražíme, meleme a temperujeme. Hotovou čokoládu poté šetrně zpracováváme do sypké směsi, aby byla připravena k výrobě horké čokolády. Způsob zpracování bean to bar a kvalitu vstupních surovin poznáte na chuti, vůni i vzhledu.
Příprava
V malém kastrůlku zahřejte těsně pod bodem varu 50 ml vody, nebo mléka.
Přidejte cca 25–30 g (3 polévkové lžíce) směsi a míchejte, dokud se důkladně nespojí s tekutinou.
Nalijte horkou čokoládu do oblíbeného hrnečku a vychutnávejte.
Složení
Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové koření (anýz, badyán, chemicky neošetřená citrónová kůra, hřebíček, skořice, kardamom, nové koření).
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 554,2 kcal / 2325,4 kJ
Tuky: 38,1 g
z toho nenasycené mastné kyseliny: 24,7 g
Sacharidy: 44,4 g
z toho cukry: 25,6 g
Bílkoviny: 9,5 g
Vláknina: 10,6 g
Sůl: 0,1 g
Podrobnosti
Výrobce: GOODIE s.r.o.
Parametry
Výrobce | Goodie |
Hmotnost | 120 g |