> Špaldové otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Jak špaldové otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Probio Otruby špaldové bio 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Probio Otruby špaldové bio 400 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
32 Kč
Koupit za 32 Kč
Otruby špaldové BIO 400 g PROBIO
Doprava:
79 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
PROBIO Otruby špaldové BIO 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
PROBIO Otruby špaldové BIO 400 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Popis
>
Špaldové otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Jak špaldové otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty apod.
Složení: 100 % špaldové otruby BIO
Obsah: 400g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 1200kJ/287kcal
Tuky 6,4g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g
Sacharidy 22g
z toho cukry 0,4g
Vláknina 38g
Bílkoviny 17g
Sůl
Špaldové otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Jak špaldové otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty apod.
Složení: 100 % špaldové otruby BIO
Obsah: 400g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 1200kJ/287kcal
Tuky 6,4g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g
Sacharidy 22g
z toho cukry 0,4g
Vláknina 38g
Bílkoviny 17g
Sůl
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 400 g |
Bio | ano |