Délka čepele: 165 mmMateriál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail. Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci. Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki

Koupit za 1 450 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Délka čepele: 165 mmMateriál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail.
Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci.

Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Zobrazit více

Parametry

Výrobce SEKIRYU