Ocet z japonských švestek umeboshi vzniká jako vedlejší produkt při jejich fermentaci za pomoci mořské soli. Kromě výrazné kyselosti a slanosti pocítíte i jeho jemné ovocné aroma. Je výrazný, pikantní, sladký a kyselý zároveň. Pro dobré trávení Pokud jste to přehnali s masem na letní grilovací párty nebo jste se zkrátka přejedli na sváteční hostině, švestky umeboshi vám pomohou od potíže ulevit. Užívají se při pálení žáhy, přejezení se, ale také při nechutenství. Lze je také zkusit při chronických... Celý popis
Koupit za 72 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Day Spa Umeocot 250 ml
Doprava:
75 Kč
Skladem
72 Kč
Koupit za 72 Kč
Popis
Ocet z japonských švestek umeboshi vzniká jako vedlejší produkt při jejich fermentaci za pomoci mořské soli. Kromě výrazné kyselosti a slanosti pocítíte i jeho jemné ovocné aroma. Je výrazný, pikantní, sladký a kyselý zároveň.
Pro dobré trávení
Pokud jste to přehnali s masem na letní grilovací párty nebo jste se zkrátka přejedli na sváteční hostině, švestky umeboshi vám pomohou od potíže ulevit. Užívají se při pálení žáhy, přejezení se, ale také při nechutenství. Lze je také zkusit při chronických obtížích - při oslabené imunitě nebo kvasinkových infekcích.
Využití: Pro umeocot je typická výrazná kyselo-slaná chuť, proto je oblíbený jako přísada do zálivek salátů, v teplé kuchyni jej využijete při dochucení kulajdy nebo čočky na kyselo. Pomáhá také jídla dosolit. Pokud použijete umeocot k dosolení, nedoporučuje se přidávat další sůl.
Tip: Zkuste jednoduchou zálivku z umeoctu, citronu, olivového oleje a hořčice!
Složení: Ume švestkový ocet bílý 61% (umeboshi švestky 80%, jedlá sůl mořská 20%).
Upozornění: Může obsahovat stopy lepku.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před slunečním světlem.
Výživové údaje na 100 ml :
Energetická hodnota 73 kj / 17 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,4 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0,2 g
Bílkoviny 0,8 g
Sůl 25,1 g
Pro dobré trávení
Pokud jste to přehnali s masem na letní grilovací párty nebo jste se zkrátka přejedli na sváteční hostině, švestky umeboshi vám pomohou od potíže ulevit. Užívají se při pálení žáhy, přejezení se, ale také při nechutenství. Lze je také zkusit při chronických obtížích - při oslabené imunitě nebo kvasinkových infekcích.
Využití: Pro umeocot je typická výrazná kyselo-slaná chuť, proto je oblíbený jako přísada do zálivek salátů, v teplé kuchyni jej využijete při dochucení kulajdy nebo čočky na kyselo. Pomáhá také jídla dosolit. Pokud použijete umeocot k dosolení, nedoporučuje se přidávat další sůl.
Tip: Zkuste jednoduchou zálivku z umeoctu, citronu, olivového oleje a hořčice!
Složení: Ume švestkový ocet bílý 61% (umeboshi švestky 80%, jedlá sůl mořská 20%).
Upozornění: Může obsahovat stopy lepku.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před slunečním světlem.
Výživové údaje na 100 ml :
Energetická hodnota 73 kj / 17 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,4 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0,2 g
Bílkoviny 0,8 g
Sůl 25,1 g
Parametry
Výrobce | Day Spa |