Vláknina z pšeničných otrub je důležitá pro správnou činnost střev, chrání před zácpou, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a odvádí toxické látky z organismu. Pravidelná konzumace může pomoci při hubnutí, zmírňuje průjem, omezuje vznik žlučových kamenů a hemeroidů a upravuje hladinu krevního cukru. Otruby také pomáhají snižovat riziko vzniku rakoviny tlustého střeva a konečníku, srdečních chorob a karcinomu prsu. Jsou vhodné jako přídavek do pečiva, do směsí na dušení či zapékání nebo s müsli a... Celý popis

Koupit za 30 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vláknina z pšeničných otrub je důležitá pro správnou činnost střev, chrání před zácpou, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a odvádí toxické látky z organismu. Pravidelná konzumace může pomoci při hubnutí, zmírňuje průjem, omezuje vznik žlučových kamenů a hemeroidů a upravuje hladinu krevního cukru. Otruby také pomáhají snižovat riziko vzniku rakoviny tlustého střeva a konečníku, srdečních chorob a karcinomu prsu. Jsou vhodné jako přídavek do pečiva, do směsí na dušení či zapékání nebo s müsli a jogurtem.
Pšeničné otruby obsahují vitamíny B1, B2, selen, zinek, kyselinu pantotenovou. Při odtučňování konzumujte 3 lžíce denně před jídlem. Při vnějším použití jako obklady a koupele.
Složení: otruby pšeničné
Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 904 kJ / 216 kcal
Tuky: 4,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sachridy: 64,5 g, z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny: 15,6 g
Sůl: 0,1 g

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Evit