Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu. U pohanky garantujeme bezlepkovost (obsah lepku do 20 mg/kg). Je loupaná mechanicky (ne termicky), takže si zachovává větší množství živin, které se při tepelném zpracování ztrácí. Pohanka lámanka v kuchyni:... Celý popis
Koupit za 355 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
PRO-BIO Pohanka loupaná lámanka 2,5 kg PROBIO
Doprava:
20 Kč
Skladem
355 Kč
Koupit za 355 Kč
Pohanka loupaná lámanka BIO 2,5kg, Probio
Doprava:
49 Kč
Skladem
336 Kč
Koupit za 336 Kč
Popis
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
U pohanky garantujeme bezlepkovost (obsah lepku do 20 mg/kg). Je loupaná mechanicky (ne termicky), takže si zachovává větší množství živin, které se při tepelném zpracování ztrácí.
Pohanka lámanka v kuchyni: Kdo nezná pohankové karbenátky? Neskutečná dobrota. Lámanka je skvělý základ pro přípravu karbenátků, placiček, zapékaných sladkých i slaných pokrmů. připravíte z ní snídaňové kaše, hoďte hrstku do polévky na zahuštění, posypte jí buchtu místo drobenky, udělat skvělou "škvarkovou pomazánku" apod. Její využití je široké.
Složení:
100 % pohanka loupaná lámanka BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1462 kJ / 345 kcal
Tuky:
2,1 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,26 g
Sacharidy:
68 g
z toho cukry:
0,9 g
Vláknina:
4,4 g
Bílkoviny:
11 g
Sůl:
0 g
U pohanky garantujeme bezlepkovost (obsah lepku do 20 mg/kg). Je loupaná mechanicky (ne termicky), takže si zachovává větší množství živin, které se při tepelném zpracování ztrácí.
Pohanka lámanka v kuchyni: Kdo nezná pohankové karbenátky? Neskutečná dobrota. Lámanka je skvělý základ pro přípravu karbenátků, placiček, zapékaných sladkých i slaných pokrmů. připravíte z ní snídaňové kaše, hoďte hrstku do polévky na zahuštění, posypte jí buchtu místo drobenky, udělat skvělou "škvarkovou pomazánku" apod. Její využití je široké.
Složení:
100 % pohanka loupaná lámanka BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1462 kJ / 345 kcal
Tuky:
2,1 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,26 g
Sacharidy:
68 g
z toho cukry:
0,9 g
Vláknina:
4,4 g
Bílkoviny:
11 g
Sůl:
0 g
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |