Materiál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Délka čepele: Santoku + Nakiri: 165 mm Mini Deba: 105 mm Petty: 120 mm Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail. Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci. Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Koupit za 2 230 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Materiál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Délka čepele:
Santoku + Nakiri: 165 mm
Mini Deba: 105 mm
Petty: 120 mm
Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail.
Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci.
Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Santoku + Nakiri: 165 mm
Mini Deba: 105 mm
Petty: 120 mm
Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail.
Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci.
Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Parametry
Výrobce | SEKIRYU |