Využití: - knedlíčková polévka - recept hledejte v časopise Dobroty jaro 2017 na str. 22 - pochoutka - řasy mají výtečnou chuť i samotné - saláty - s řasami bude váš oblíbený zeleninový salát ještě chutnější a zajímavější, stačí je nasypat navrch - koření - rozdrcením řas získáte exotické koření, které můžete do pokrmů přidávat dle libosti - luštěniny - když při vaření luštěnin přidáte řasu do hrnce, zkrátíte tím dobu vaření Kombu patří mezi jedlé řasy oblíbené především ve východní Asii. Slovo... Celý popis
Koupit za 164 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Mořské řasy Kombu 50 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
164 Kč
Koupit za 164 Kč
Muso Mořské řasy Kombu 50g
Doprava:
69 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Muso Mořské řasy Kombu 50 g MUSO
Doprava:
59 Kč
176 Kč
Koupit za 176 Kč
Muso Mořské řasy Kombu 50 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
148 Kč
Koupit za 148 Kč
Mořské řasy Kombu 50 g MUSO
Doprava:
69 Kč
Skladem
178 Kč
Koupit za 178 Kč
Popis
Využití:
- knedlíčková polévka - recept hledejte v časopise Dobroty jaro 2017 na str. 22
- pochoutka - řasy mají výtečnou chuť i samotné
- saláty - s řasami bude váš oblíbený zeleninový salát ještě chutnější a zajímavější, stačí je nasypat navrch
- koření - rozdrcením řas získáte exotické koření, které můžete do pokrmů přidávat dle libosti
- luštěniny - když při vaření luštěnin přidáte řasu do hrnce, zkrátíte tím dobu vaření
Kombu patří mezi jedlé řasy oblíbené především ve východní Asii. Slovo "kombu" pochází z japonštiny a z Japonska je řasa vyvážena od šedesátých let. V tradiční japonské kuchyni se řasa přidává především do polévky, do hrnce s luštěninami nebo se nakládá do sladko-kyselého nálevu. Kombu také přidávají japonští kuchaři jako koření do rýže na sushi.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Lze s nimi zkrátit i dobu vaření luštěnin. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
- knedlíčková polévka - recept hledejte v časopise Dobroty jaro 2017 na str. 22
- pochoutka - řasy mají výtečnou chuť i samotné
- saláty - s řasami bude váš oblíbený zeleninový salát ještě chutnější a zajímavější, stačí je nasypat navrch
- koření - rozdrcením řas získáte exotické koření, které můžete do pokrmů přidávat dle libosti
- luštěniny - když při vaření luštěnin přidáte řasu do hrnce, zkrátíte tím dobu vaření
Kombu patří mezi jedlé řasy oblíbené především ve východní Asii. Slovo "kombu" pochází z japonštiny a z Japonska je řasa vyvážena od šedesátých let. V tradiční japonské kuchyni se řasa přidává především do polévky, do hrnce s luštěninami nebo se nakládá do sladko-kyselého nálevu. Kombu také přidávají japonští kuchaři jako koření do rýže na sushi.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Lze s nimi zkrátit i dobu vaření luštěnin. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
Parametry
Výrobce | Muso |
Hmotnost | 50 g |
Bio | ne |